Kansainvälinen kääntäjienpäivä 30.9. Helsingissä

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto SKTL, Käännösalan asiantuntijat KAJ ja Suomen käännöstoimistojen liitto SKTOL  järjestävät kansainvälisen kääntäjienpäivän tilaisuuden tänä vuonna 30.9.2016 Helsingissä.

Tämän vuoden teema noudattelee kansainvälisen kääntäjien järjestön FIT:in kansainvälisen kääntäjienpäivän teemaa Kääntäminen ja tulkkaus maailmojen yhdistäjänä (Translation and Interpreting: Connecting Worlds / Unissant les mondes grâce à la traduction et à l’interprétation).

Kansainvälinen kääntäjienpäivä onkin kansainvälisen kääntäjien liiton FIT:n vuonna 1991 julistama juhlapäivä, jota vietetään vuosittain maailmanlaajuisesti syyskuun 30. päivän tienoilla. Tällöin useissa maissa keskustellaan kääntämisestä sekä siihen liittyvistä aiheista, ilmiöistä ja ihmisistä. Suomessa alan liitot järjestävät vuosittain valtakunnallisen tapahtuman, joka tarjoaa kääntämiseen ja tulkkaukseen liittyvää ohjelmaa sekä alan ammattilaisille että suurelle yleisölle.

Seminaaripaikkana toimii Helsingin yliopiston Pieni juhlasali yliopiston päärakennuksessa (Fabianinkatu 33, 4. kerros).

Ilmoittautuminen on avattu 17.9. saakka.

Kääntäjienpäivän ohjelma

Poster-FIT_2016_final_A3-100dpi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s