Yhteistyökumppanit

Vuosittain järjestettävä kääntäjienpäivän seminaari kokoaa yhteen kääntäjien, tulkkien ja käännösalan opiskelijoiden lisäksi muitakin käännös-, tulkkaus- ja kielialan toimijoita yrityksistä yhteisöihin.

Lisätietoa yhteistyökumppaniksi ilmoittautumisesta täällä.

Yhteistyökumppanimme 2021

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo

Lingsoft on Suomen ja Pohjoismaiden johtava kokonaisvaltaisten kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn, tuottamiseen ja hallintaan.

Lingsoftissa työskentelee yli 100 kieli- ja teknologia-alan ammattilaista, minkä lisäksi kumppaniverkostossamme on yli 1000 kielen ja muiden erikoisalojen asiantuntijaa.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia, uteliaita, ennakkoluulottomia ja osaavia, uudesta kielityöstä ja kielen digitalisaatioratkaisuista innostuneita ihmisiä. Tarjoamme verkostossamme oleville kieliasiantuntijoille tasaista työvirtaa, monipuolisesti erilaisia töitä eri erikoisaloilta sekä näköalapaikan käännös- ja kieliteknologian tuoreimpiin innovaatioihin!

Lisää tietoa Lingsoftista löydät osoitteesta https://www.lingsoft.fi/

IN ENGLISH

Lingsoft — a full-service language company

We are the leading company in our field in Finland and the Nordic countries with an extensive range of language services and language technology solutions. We offer a variety of services and solutions for the analysis, processing, production and management of spoken and written language.

YRITTÄJÄKASSA

Monen yrittäjän elämänfilosofiassa työttömyys voi tuntua kaukaiselta ja osin mahdottomaltakin ajatukselta. Silti siihen kannattaa varautua. Yksi tapa hallita yrittäjyyden riskejä on liittyä Yrittäjäkassan jäseneksi.

Yrittäjän Työttömyyskassa on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa, joka tarjoaa työttömyysturvaa yrittäjälle, maatalousyrittäjälle, kevytyrittäjälle ja tietyin edellytyksin yrityksen osaomistajalleKassan jäseneksi voi liittyä Suomessa vakituisesti asuva yrittäjä, jolla on vähintään 13 247 euron vuosityötuloon perustuva lakisääteinen eläkevakuutus (YEL, MYEL,TyEL). Yrittäjäkassa maksaa ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa keskimäärin 950 jäsenelle kuukausittain. Vain yrittäjäkassaan kuuluva yrittäjä voi saada ansiosidonnaista päivärahaa, jos yritystoiminta syystä tai toisesta päättyy.

Uskallatko sinä yrittää ilman ansiosidonnaista työttömyysturvaa? Jo yli 30 000 yrittäjää on turvannut itsensä työttömyyden varalta. Turvaa sinäkin – liity yrittäjäkassan jäseneksi. Verovähennyskelpoinen jäsenmaksu on alimmillaan alle 15 €/kk. Lue lisää yrittajakassa.fi

KIELIKONE OY

Yli 30 vuoden kokemuksella Kielikone Oy on kieliteknologian edelläkävijä ja digitaalisten sanakirja- ja kielipalvelujen markkinajohtaja Suomessa. Haluamme auttaa asiakkaitamme ymmärtämään, käyttämään ja oppimaan kieliä työssä, koulussa ja vapaa-aikana.

KIELIKONE OY:N HISTORIAA

Kielikone Oy on lähtöisin Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran rahoittamasta Kielikone-projektista, jonka pohjalta perustettiin yritys vuonna 1987. Ensimmäinen digitaalinen sanakirjamme julkaistiin vuonna 1989. Tänä päivänä laadukkaat kielipalvelumme auttavat päivittäin kymmeniätuhansia käyttäjiä käyttämään ja ymmärtämään kieliä paremmin. Valikoimaamme kuuluu digitaalisten sanakirjojen lisäksi konekäännös- ja kielentarkistuspalvelut, kielioppaat sekä sanojenoppimisratkaisut.

KIELIKONE + TUOTTEET

Monipuolisiin kielipalveluihimme sisältyvät niin kansainväliset huippusanakirjat kuin laadukkaat konekäännös- ja kielentarkistustyökalutkin. Suositut MOT Sanakirjamme® ovat laadun takeena uudessa MOT Kielipalvelussamme®. Tuotteisiimme luottavat jo sadattuhannet laatutietoiset käyttäjät päivittäin.

Olemme tuoneet kaikki Kielikoneen suositut kielityökalut asiakkaidemme saataville Sanakirja.fi-palvelun kautta. Moderni ja monipuolinen MOT Kielipalvelumme® auttaa tuottamaan ja ymmärtämään kieliä tehokkaammin ja tarkemmin. MOT Kielipalvelu® sisältää kaikki suositut kielityökalumme: MOT Sanakirjat®, MOT Kääntäjän® ja MOT Kielentarkistimen®.

IN ENGLISH

With more than 30 years of experience Kielikone Ltd. is the leading language technology house and digital language service provider in Finland. We want to help our customers understand, use and learn languages at work, at school and in their free time.

Our services contain everything from top international dictionaries to high-quality translation and proofreading tools. The success of our MOT Kielipalvelu® service is based on our popular MOT Dictionaries®. Already hundreds of thousands of users trust our products every day.

MONETRA TULKKIPALVELU

Monetra Tulkkipalvelu tarjoaa asioimistulkkaus- ja käännöspalveluita viranomaisille yli 60 eri kielellä. Valikoimissamme on myös kuulo- ja kuulonäkövammaisten tulkkauspalvelut.

Tulkkipalvelun tiimi koostuu laajasta verkostosta, johon kuuluu liki 300 tulkkia, kääntäjää ja palveluntarjoajaa sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa. Olemme erikoistuneet sosiaalialan, etenkin lastensuojelun, maahanmuuttoasioiden ja terveydenhuoltoaiheisten tekstien käännöksiin. Käännämme myös paljon matkailun edistämiseen, markkinointiin ja muuhun viestintään liittyviä tekstejä sekä verkkosivuja.

Monetra Tulkkipalvelulla on toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Asiakkaaksemme tullaan ostamalla Monetra Oulu Oy:n osake. Yhtiötä omistaa noin viitisenkymmentä kuntaa, kuntayhtymää tai kuntaomisteista yhtiötä eri puolilta Suomea.

MULTIFLOW TRANSLATIONS

MultiFlow Translations tarjoaa ratkaisut kaikkiin liike-elämän käännöstarpeisiin dokumentaatioista sovelluksiin ja markkinoinnista sopimusteksteihin – kielellä kuin kielellä.

Erityisalaamme ovat tekniikan ja lääketieteen käännökset, joita olemme vuosien varrella toimittaneet kymmenille yrityksille startupeista suuriin ja vakiintuneisiin toimijoihin.

Meille kääntäjäksi?

Haemme jatkuvasti täydennystä itsenäisinä kääntäjinä toimivien ammattilaistemme joukkoon.

Asiakkaamme toimivat globaalisti ja toimitamme käännöksiä kieliparille kuin kieliparille. Tarjoa osaamistasi: info@multiflow.fi

Lisätietoja: www.multiflow.fi

IN ENGLISH

Hello! Hei! Habari! Zdravo! Whatever your language, your content, we speak it at MultiFlow Translations.

We provide localization and translation services for all your business documentation needs. We are especially recognized for our expertise in technology and medical content localization and serve clients of all sizes from entrants to incumbents.

Want to work with us as a translator?

We are always on the look out for you, yes, you, to walk our international journey of languages with our clients. Tell us what languages excite you and your area of expertise by sending your CV to: info@multiflow.fi

GRANO

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Käännöspalvelujen toimipiste sijaitsee Tampereella, mutta toimimme joustavasti myös etänä. Yhtiössä työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 115 miljoonaa euroa. www.grano.fi

TAMPEREEN YLIOPISTO

Kääntäjienpäivän yhteistyökumppanina Tampereen yliopisto mahdollistaa joustavan osallistumisen seminaariin kampuksella myös etäaikana.