Osallistumismaksu

Kääntäjienpäivän ohjelma koostuu koko päivän mittaisesta seminaarista ja jatkuu seminaarin jälkeen lyhyen after work -tilaisuuden merkeissä.

Seminaari

SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille, opiskelijoille sekä yhteistyöyliopiston henkilökunnalle seminaaripäivä on maksuton. Myös etäosallistuminen on maksutonta SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille.

Muilta osallistujilta perimme päivästä osallistumismaksun 100 € (sis. alv. 24 %, osallistumismaksu ilman alvia 80,65 € + alv. 24 % = 19,35 €, yhteensä 100 €).

Jos työnantajasi tai muu taho maksaa osallistumisesi, perimme päivästä osallistumismaksun 100 € + alv. 24 % (24 €, hinta yhteensä 124 €).

Seminaarimaksu sisältää päivän materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit ja ohjelman. Lounas ei sisälly seminaarimaksuun, vaan se on omakustanteinen. SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille, opiskelijoille sekä yhteistyöyliopiston henkilökunnalle kahvit ja ohjelma tarjotaan veloituksetta.

Lounasta voi nauttia omakustanteisesti mm. yliopistoruokaloissa tai muissa lähialueen ravintoloissa.

***

Laskutus

Laskutamme maksavilta ilmoittautuneilta osallistumismaksun ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta, ota yhteyttä: laskutus@sktl.fi, kiitos!