Hyvää kansainvälistä kääntäjienpäivää! – FITin julistekilpailun voittaja

Tänään, 30. syyskuuta, vietetään YK:n virallista kansainvälistä kääntäjienpäivää. Haluamme toivottaa kaikille kieliasiantuntijoille oikein hyvää kääntäjienpäivää, teette tärkeää ja arvokasta työtä! Tänään on teidän päivänne ✨

Kansainvälinen kääntäjienjärjestö FIT järjestää joka vuosi julistekilpailun kääntäjienpäivän teemaan liittyen. Tämän vuoden teema on Maailma ilman rajoja (A World Without Borders), ja julistekilpailun voittanut teos on espanjalaisen Jose Luis Pulidon käsialaa. Hänen julisteensa kuvaa erinomaisesti sitä, kuinka kieliasiantuntijoilla on suuri rooli rauhan, kulttuurin ja yhteisymmärryksen rakentamisessa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s