Tiedote: Kääntäjienpäivä järjestetään vuonna 2021 hybridinä – Tampereella ja verkossa

Jo aiemmin tiedotetun mukaisesti Kääntäjienpäivän seminaari järjestetään tänä vuonna torstaina 30.9.2021 Tampereella. Tapahtumapaikkana toimii G Livelab Kirjastonpuistossa, lähellä Tampereen Keskustoria.

Läsnäolotapahtumaan otamme rajallisen määrän osallistujia, mutta etänä webinaaria voi seurata omalta kotisohvalta tai toimistosta käsin ympäri Suomea – ja vaikka koko maailmaa! Osallistuminen ei siis ole paikkaan sidottua tälläkään kertaa. Tarkkailemme pandemiatilannetta jatkuvasti ja tarvittaessa teemme muutoksia järjestelyihin. Haluamme pitää tapahtuman turvallisena kaikille.

Seuraa tiedottamistamme:
Verkkosivut: kaantajienpaiva.com
Instagram: @kaantajienpaiva
Facebook: Kääntäjienpäivä

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s