Tiedote: Kääntäjienpäivän järjestelyissä muutoksia

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi tuleva vuoden 2021 Kääntäjienpäivä järjestetään etänä, Zoom-yhteyden välityksellä.

Vaikka toivomme kovasti, että pääsemme pian tapaamaan kollegoja myös kasvotusten, on pandemiatilanne edelleen epävakaa ja syyskuun loppu saapuu jo pian. Haluamme tarjota turvallisen tapahtuman kaikille osallistujillemme ja tämänhetkisten tietojen valossa etätoteutus on siihen paras vaihtoehto.


Etänä osallistuville ei-jäsenille webinaarin hinta on 40 euroa (32,26 € + alv 24 %) aiemmin ilmoitetun mukaan. Jäsenille ja opiskelijoille tapahtuma on tuttuun tapaan maksuton. Ilmoittautumisaikaa on myös jatkettu viikolla 19.9. asti. Muista vinkata tutulle kielialan ammattilaiselle tai opiskelijalle, jos he eivät ole vielä ehtineet ilmoittautua mukaan!


Iloisempiakin uutisia on luvassa! Ensimmäiset puhujaesittelyt julkaistaan tänään verkkosivuillamme osoitteessa kaantajienpaiva.com/speakers. Seuraa myös Instagram-tiliämme @kaantajienpaiva ja Facebook-sivuamme Kääntäjienpäivä, joissa kerromme myös tapahtumajärjestelyjen etenemisestä. 

Jos sinulle herää kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla kaantajienpaiva@gmail.com tai puhelimitse 045 1354005. Nähdään pian KäPässä!

Seuraa tiedottamistamme:
Verkkosivut: kaantajienpaiva.com
Instagram: @kaantajienpaiva
Facebook: Kääntäjienpäivä

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s