Huomenna Käpässä – muista osallistua kilpailuun!

Nyt on viimeistään aika virittäytyä webinaaritunnelmiin ja valmistautua huomiseen Kääntäjienpäivään! Infokirje ja Zoom-linkit kolahtivat viimein tänään sähköpostilaatikkoihin, käy siis etsimässä ne vielä ennen huomisaamua.

Järjestämme myös seminaarikävijöille kilpailun yheistyössä Kielikoneen kanssa. Jaa Kääntäjienpäivänä omassa profiilissasi julkaisu tämän vuoden mielenkiintoisimmasta seminaariohjelmasta ja ajatuksista, joita se herätti. Lisää julkaisuun asiatunnisteet #käpä2021 ja #käpämietteet. Voit osallistua kilpailuun Instagramin ja Facebookin välityksellä. HUOM! Jotta voit osallistua Instagramin välityksellä, on profiilisi oltava julkinen tai Kääntäjienpäivän tilin seuraama. Varmista vielä tämä ennen osallistumisesi julkaisua.

Paras julkaisu palkitaan vuoden MOT Kielipalvelu® -lisenssillä, joka sisältää MOT Sanakirjat®, MOT Kääntäjän® ja MOT Kielentarkistimen®. 

Yhteistyössä Kielikone

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s