Tiedote: Ilmoittautuminen 2019 Kansainvälisen kääntäjienpäivän tapahtumaan on auennut

TIEDOTE

Ilmoittautuminen syksyn 2019 Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaariin on auennut. Voit ilmoittautua paikan päälle täältä ja etäosallistujaksi täältä. Muista klikata itsesi läsnäolevaksi myös seminaaripäivän Facebook-tapahtumassa!

Ohjelmaan tehdään vielä viimeisiä silauksia. Ohjelmatietojen päivittymistä voit seurata täällä. Seuraa järjestelyjen etenemistä myös sosiaalisessa mediassa, Kääntäjienpäivän omalla Instagram-sivulla @kaantajienpaiva sekä aihetunnisteilla #KäPä2019 ja #ITD2019.

Lisätietoa työryhmän yhteisestä sähköpostista: kaantajienpaiva@gmail.com.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s