2019 ohjelma julkaistu

Vuoden 2019 Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaarin lopullinen ohjelma on julkaistu! Aamulla pääsemme kuuntelemaan puheenvuoroja alkuperäiskielten elinvoimaisuudesta ja kääntämisestä, lounaan jälkeen puheenvuorot Suomen EU-puheenjohtajakauden käännös- ja kielipalveluiden järjestelyistä ja oopperan tulkkaamisesta viittomakielelle, iltapäivällä kielenhuolto- ja uudissanauutisia ja kirsikkana kakun päällä professori Kaisa Häkkisen puheenvuoro otsikolla ”Suomen kieli – vähemmistökielestä valtakieleksi”! Tarjolla siis paljon asiaa ja uusia oivalluksia!

Lue ohjelma kokonaisuudessaan täältä ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täältä.

Kuva: JESHOOTS-com / Pixabay

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s