Tiedote: Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaari 2020 verkossa

Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaari järjestetään tänä vuonna verkossa.

Jäsenistön turvallisuus on meille tärkeää, ja webinaari on nykyisessä tilanteessa vastuullisin ja varmin tapa järjestää tämän kokoluokan tapahtuma. Osallistuminen tapahtuu selaimella linkin kautta eikä vaadi erityisen webinaariohjelman asentamista. Pyrimme tekemään osallistumisesta mahdollisimman helppoa ja teknisesti sujuvaa ja neuvomme mielellämme osallistumiseen liittyvissä asioissa sekä ennen tapahtumaa että sen aikana.

Webinaariin osallistuminen on maksutonta SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille ja opiskelijoille. Avaamme ilmoittautumisen syyskuun alussa ja toivomme, että mielenkiintoinen ohjelma ja esiintyjät saavat paljon yleisöä ja keskustelua syntyy etänäkin.
Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut sähköpostitse kaantajienpaiva@gmail.com tai puhelimitse +358407171976 (Anna Beckers).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s