Oletko valmis? KäPä tulee jälleen!

Kääntäjienpäivän ajankohta on varmistunut, ja tapahtuma järjestetään tänä vuonna perjantaina 22.9.2023 Tampereella. Merkitse siis jo nyt päivämäärä kalenteriisi! Tarkempia tietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin.

Kääntäjienpäivän järjestävät yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry. Seuraa viestintäämme Instagramissa, Facebookissa ja verkkosivuillamme, jotta pysyt ajan tasalla!

Nähdään syyskuussa Tampereella!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s